Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

's Werelds drie grootste entertainmentleveranciers vertegenwoordigd onder één dak
Vanaf 1 mei 2018 zal het Nederlandse persbureau de exclusieve vertegenwoordiging van de drie grootste leveranciers van entertainmentbeeld ter wereld, Splash, Backgrid en Mega! Agency, gaan verzorgen. Nooit eerder kwam het voor, dat een fotopersbureau alle drie de collecties onder één dak wist samen te brengen.

Naast de vertegenwoordiging van deze drie toonaangevende namen, heeft BSR Agency afgelopen week de overname van alle vertegenwoordigingen rondom het bekende Nederlandse fotopersbureau Sunshine afgerond. Hiermee worden vele grote collecties exclusief beschikbaar gesteld via BSR Agency.

De toevoeging van deze collecties maakt dat BSR Agency nu de grootste aanbieder op de Nederlandse markt is op het gebied van entertainment en royalty.

BSR Agency is een fotopersbureau, opgericht in 2016 door Sven Hoogerhuis, Dillion Rekveld en Wim van Cappellen. Het levert content aan media in binnen- en buitenland en is specialist op het gebied van entertainment, royalty en exclusieve content. Met een vast team van enthousiaste en op diverse vlakken gespecialiseerde medewerkers levert BSR Agency dagelijks foto- en videomateriaal aan de Nederlandse media. Door de kennis van het team, de exclusieve content en de intensieve samenwerking met toonaangevende partners, heeft BSR Agency deze unieke positie in de Nederlandse markt ingenomen.
Terug...