Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Brigitte Heitzer opnieuw als Evita
Tijdens een perspresentatie vanmiddag in Amsterdam maakte producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekend dat de musical Evita terugkeert in de Nederlandse theaters.



Brigitte Heitzer zal opnieuw de rol vertolken van Evita Peron. Tien jaar geleden won Brigitte de talentenjacht Op Zoek naar Evita. Brigitte is verheugd dat ze opnieuw in de huid van Evita kan kruipen. Zo geeft ze aan dat ze het gevoel heeft dat ze de rol nu met meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden, omdat het toen als een rollercoaster en sneltrein voorbij ging. 

De musical vertelt het roerige leven van Evita Peron, de Argentijnse presidentsvrouw die in de jaren veertig de first lady van Argentinië werd aan de zijde van kolonel Juan Perón.

Marijn Brouwers zal de rol van Juan Perón op zich nemen en René van Kooten de rol van Che, die het levensverhaal van de vrouw van Juan Perón becommentarieert. Andere rollen zijn er onder andere voor Esmée Dekker en Yoran de Bont. 

Koninklijk Theater Carré
Evita gaat op 22 oktober 2018 in premičre in Koninklijk Theater Carré en zal daarna in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.
De kaartverkoop gaat vanmiddag om 16.00 uur van start via http://eventim.nl
Terug...