Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Frustraties en onbegrip in nieuwe realityserie De Handhavers
Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. Dit nieuwe programma is vanaf 23 februari te zien bij SBS6.

In de serie worden verschillende duo’s handhavers gevolgd, die in hun werk te maken krijgen met zowel grappige, trieste als heftige situaties. Tijdens hun werkzaamheden belanden zij regelmatig in hoog oplopende discussies en krijgen ze te maken met agressie en onbegrip.

De camera volgt handhavers in verschillende steden. Zij hebben de taak erop toe te zien dat burgers zich volgens de wet gedragen. Denk hierbij aan zaken als fout parkeren, fietsen in een wandelgebied, loslopende honden, alcoholgebruik en vernieling.

Ook volgt de camera handhavers in het openbaar vervoer. In Amsterdam (GVB) en Rotterdam (RET) zien we hoe zij optreden tegen zwartrijders, hangjongeren, zwervers en overlast in bijvoorbeeld de bus, tram of metro. Tot slot kijken we ook mee met de medewerkers van ProRail. Zij controleren bij spoorwegovergangen en gaan af op meldingen van spoorlopers of andere calamiteiten op en rondom het spoor.

De Handhavers wordt geproduceerd door Stepping Stone.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf 23 februari om 21.30 – 22.30 uur.
Terug...