Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Wietze de Jager presenteert Je droom achterna: een Frans kasteel bij Net5
Wie droomt er niet van een paradijselijke baan in het buitenland? Vijf hoopvolle koppels, die bereid zijn alles in Nederland achter te laten, strijden om die ene droombaan van kasteelbeheerder in het Franse plaatsje Quinéville. Je droom achterna: een Frans kasteel is het eerste programma van Wietze de Jager bij Net5 en gaat in april van start.

Gelegen in het groene hart van Normandië op nog geen kilometer van de kust, ligt het prachtige Château de Quinéville. Het kasteel uit 1712 is ooit gebouwd voor de neef van Louis XIV en heeft onlangs een nieuwe Nederlandse eigenaar gekregen: Hans Musegaas. Hij heeft de wens het landgoed weer tot volle bloei te brengen en zoekt de hulp van een Nederlands beheerdersstel.

Sinds 40 jaar fungeert het kasteel als hotel met 30 kamers, 4 hectare grond en een verwarmd buitenzwembad. Genoeg werk aan de winkel, want het domein heeft een flinke opknapbeurt nodig. In elke aflevering krijgen de vijf koppels individuele en groepsopdrachten, variërend van het opknappen van historische ruimtes, organiseren van rondleidingen, onderhoud van het landgoed tot het ontvangen van gasten.

In deze afvalrace worden de koppels beoordeeld door de experts van het kasteel zoals de tuinman, restaurantuitbater en restauratie-expert. Na een maand op het landgoed heeft de kasteeleigenaar de overgebleven koppels goed leren kennen en kunnen testen. Welk koppel voldoet het meest aan het veelzijdige profiel van kasteelbeheerder? Wie krijgt de sleutel van dit Franse paradijsje?

Wietze de Jager
Met veel genoegen verwelkomt Net5 Wietze de Jager als presentator van dit nieuwe format. Zelf zegt hij het volgende over ‘zijn’ programma: “Een nieuw leven opbouwen in een ander land: het is een droom voor velen. Maar om dan ook direct beheerder te worden van een kasteel, dat klinkt als een sprookje. Daarom ben ik heel benieuwd wat de kandidaten allemaal uit de kast halen om hun droom werkelijkheid te maken.”

Je droom achterna: een Frans kasteel wordt geproduceerd door Vincent TV producties.

Uitzending: Net5, vanaf april
 
Terug...