Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Kaj van der Ree en Stefan Jurriens halen verborgen cameragrap uit bij Dave en Donny Roelvink in 'Matennaaiers 2'
Het is momenteel erg rumoerig in YouTube-land. Nederlands bekendste sterren kijken wat vaker over hun schouder, controleren of er geen verborgen camera’s hangen en checken nauwkeurig of de afspraak die hun manager heeft ingepland wel echt is. Want de opperbazen van de pranks Kaj van der Ree en Stefan Jurriens zijn weer terug van weggeweest! Na een zeer geslaagd eerste seizoen in 2017, start vanaf vandaag om 17.00 uur de tweede editie van het spraakmakende programma ‘Matennaaiers’. In de eerste aflevering zijn de broertjes Dave en Donny Roelvink de pineut. Vader Dries gaat op de vuist met een regisseur en Dave duikt er vervolgens bovenop. Hebben de broers door dat hun lieftallige collega’s Kaj en Stefan hier achter zitten?

In het Concentrate-programma 'Matennaaiers' halen vrienden Kaj en Stefan verborgen camera pranks uit met bekende collega’s en sterren. In persoonlijke over-the-top scènes nemen zij in elke aflevering iemand compleet in de maling en wrijven na de reveal goed in hoe zij hem of haar te pakken hebben genomen. Vorig seizoen waren onder anderen Qucee van Supergaande, Martijn van Gierige Gasten en JayJay Boske de sigaar.

In de eerste aflevering van dit tweede seizoen zijn de broers Dave en Donny Roelvink uitgenodigd voor een casting van een nieuw programma. Vader Dries wil dit niet missen en is er ook bij aanwezig. Tijdens de opnames is de regisseur van het programma vrij uitgesproken en onbeschoft tegen de jongens. Dries krijgt woorden met hem en verkoopt hem al gauw een klap. Dave aarzelt geen moment, duikt er bovenop en vloert de regisseur. Hoe loopt dit af?  http://www.youtube.com/concentratenl

'Matennaaiers 2', vanaf vrijdag 16 februari 2018 om 17:00 uur op Concentrate
Terug...