Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Dave Roelvink onverwachts vastgeketend aan Concentrate BOLD-host Niels Oosthoek
Vandaag om 17.30 uur start het splinternieuwe format ‘Boeiend’ op Concentrate BOLD. In de eerste aflevering is te zien hoe BOLD-presentator Niels Oosthoek onaangekondigd bij Dave Roelvink op de stoep staat en zich onverwachts aan hem vastketent met handboeien. Hierdoor moeten zij twaalf uur lang met elkaar doorbrengen. Dave moet nog naar de gym, heeft later die avond een DJ-optreden en kan hij ook nog even douchen? Dit resulteert in hilarische taferelen, waarbij Niels zich flink moet aanpassen aan Dave zijn dagelijkse bezigheden. 

‘Boeiend’ is een nieuw programma op Concentrate BOLD, waarbij de BOLD-presentatoren Kaj van der Ree, Niels Oosthoek, JayJay Boske, Iris Enthoven en Rijk Hofman zich onaangekondigd twaalf uur lang met handboeien vastketenen aan een bekende Nederlander. Hierdoor lopen de presentatoren een dag mee in het leven van deze persoon, krijgen zij een kijkje in de keuken en maken zij van alles mee, waaronder draaidagen, optredens en zelfs toiletbezoekjes. Is het beeld dat ze van deze persoon hebben veranderd na deze innige twaalf uur? 

‘Boeiend’ start op maandag 5 februari om 17.30 uur en is wekelijks te zien op http://YouTube.com/concentrate_bold.

Concentrate BOLD zit met zijn content op het scherpst van de snede en is bedoeld voor mannen en stoere vrouwen. De presentatoren van het YouTube-kanaal zijn Kaj van der Ree, JayJay Boske, Niels Oosthoek, Rijk Hofman en Iris Enthoven.
Terug...