Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Pump up the 90's strikt Charly Lownoise en Flamman & Abraxas
HARDENBERG - Alle artiesten voor Pump up the 90's dat plaatsvindt op zaterdag 21 april 2018 zijn bekend. De line-up voor deze 22ste editie bestaat uit zes optredens met onder meer publiekslieveling Charly Lownoise. Verder komen Flamman & Abraxas, Klubbheads (vs. DJ Boozy Woozy), The Sunclub, Loona en Mark 'Oh naar Pump up the 90's in Evenementenhal Hardenberg. Er zijn opnieuw twee podia: Main Stage en Ibiza Area. Vorige maand is de kaartverkoop gestart. In totaal gaan 8.000 tickets in de verkoop.

Pump up the 90's is één van de grootste events in Nederland op het gebied van 90's muziek. Elke editie raakt vaak vroegtijdig uitverkocht, ook na de uitbreiding in 2016 van één naar twee podia. Hierdoor nam de capaciteit toe van 6.500 naar 8.000 bezoekers. "De line-up bestaat opnieuw uit zes optredens. Charly Lownoise was afgelopen najaar een groot succes en we kregen het verzoek van veel bezoekers om hem voor dit voorjaar weer uit te nodigen. Dat kunnen en willen we natuurlijk niet negeren, want we hebben te maken met een zeer trouwe achterban. En het is ons gelukt om Charly Lownoise opnieuw naar Hardenberg te krijgen. Dat belooft weer veel spektakel", zegt organisator Linda Braakman.

De zes nineties acts zijn verdeeld over een Main Stage en Ibiza Area. De muziekoptredens bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90's hits. De 22ste editie van Pump up the 90's is op zaterdag 21 april 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Kaarten zijn online te bestellen voor 18,50 euro. Het gratis busvervoer is binnenkort te reserveren. Meer informatie en tickets: http://www.pumpupthe90s.nl
Terug...