Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

The Fortunate Sons uit Chicago: een waar eerbetoon aan het legendarische C.C.R.
THE FORTUNATE SONS USA weten met hun Tribute to Creedence Clearwater Revival direct het publiek enthousiast in te pakken vanaf het eerste nummer. En wie kent de nummers niet: Proud Mary, Bad Moon Rising, I Put a Spell on You, Down on the Corner etc..

Qua beeld en geluid ben je weer even helemaal terug in de jaren 60-70. Een echte trip down memory lane. De gitaristen wisselen regelmatig tussen elektrische en akoestische gitaren en leadzanger Jed Taylor, doet qua stem en performance niet onder aan John Fogerty. In zijn enthousiasme neemt hij het publiek mee en samen met de band is het voor het publiek moeilijk om in hun stoelen te blijven zitten, wat ook na de pauze zeker niet meer het geval is.



Deze vier mannen: leadzanger Jed Taylor (John Fogerty), gitarist Andrew Bockelman (Tom Fogerty), bassist Steven Schuster (Stu Cook) en drummer Jeff Philippe (Doug Clifford), komen uit Chicago en zijn voor het eerst te zien in Nederland. Ze verblijven hier ruim twee maanden en doen verschillende theaters aan in diverse plaatsen. The Fortunate Sons, Tribute to C.C.R. bestaan bijna 10 jaar en hebben net hun eerste album uitgebracht en deze verkopen zij direct na hun optreden in de theaters. Zo ook deze avond stonden deze vier gemotiveerde mannen na afloop in de foyer om het publiek te woord te staan, op de foto te gaan en hun album te signeren.



Op enkele lege plekjes na was de zaal uitverkocht. We hebben diverse mensen gesproken en iedereen was enthousiast over hoe goed het optreden van deze band was. Voor liefhebbers is er nog een kans om van ze te genieten tot en met 11 maart in de Nederlandse theaters. Maar wees er snel bij want meerdere zalen zijn reeds uitverkocht.

Voor meer info en kaarten: https://www.wereldtheater.com/voorstelling/creedence-clearwater-revival






 
Terug...