Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Maike Boerdam speelt hoofdrol in musical Soof
Maike Boerdam zal de hoofdrol gaan vertolken in de musicalversie van Soof. Ook Matteo van der Grijn en Henriëtte Tol staan naast Maike op het podium als haar man en haar moeder. Net als de film Soof 1 waarop het script van de musical gebaseerd is, wordt het een ode aan de onvolmaaktheid van het leven.

Verhaal
Het wordt chaos, lachen (véél lachen) zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes.  Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.  Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleden. Toch?

Soof de musical gaat 18 november 2018 in première, maar is dit najaar al te zien tijdens openbare testvoorstellingen (workshops) in Rotterdam en Breda.
Meer informatie: http://soofdemusical.nl
Terug...