Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Avond vol verrassende duetten in ‘It Takes 2’
Zondagavond gaan Holly Mae Brood, Tooske Ragas, Bibi Breijman, Ruben Nicolai, Buddy Vedder en Gijs Staverman voor de vijfde keer de strijd met elkaar aan. Dit keer zingen ze niet alleen met hun eigen prof, maar ook met bijzondere gastartiesten een duet. De vijfde aflevering van ‘It Takes 2’ is komende zondagavond te zien om 21.00 uur bij RTL 4.

Tooske Ragas gaat met Danny Vera voor ‘Back To Black’ van Amy Winehouse. Tussen Buddy en Maan loopt de spanning hoog op tijdens ‘Into You’ van Ariana Grande. Roel van Velzen zingt samen met Bibi zijn hit ‘Lovesong’. Anita Meyer gaat in duet met Gijs Staverman met de hit van Paul de Leeuw, ‘Zonder Jou’. Holly Mae Brood zingt samen met Do ‘Read all about it’ van Emeli Sandé. Ruben Nicolai treedt tenslotte op met de winnaar van vorig jaar, Jan Versteegh. Samen laten ze de droom van Ruben in vervulling gaan door een nummer van Frank Sinatra te zingen.

Holly Mae Brood treedt op met vaders gitarist
Holly Mae staat zondag ook op het podium met Dany Lademacher, de gitarist van de ‘Wild Romance’ waar haar vader jarenlang mee optrad. Samen met Waylon zingen ze één van de grootste hits van haar vader: ‘Never Be Clever’.

‘It Takes 2’ nadert langzaam de finale. De zes zingende bekende Nederlanders maken kans op één van de vier finaleplekken. Wie de opvolger wordt van Jan Versteegh, die het eerste seizoen op zijn naam schreef is te zien in de grote finale op 11 juni. Eerder dit seizoen vielen Hanna Verboom, Rapper Keizer en Hans Klok af.

It Takes 2
28 mei om 21.00 uur bij RTL 4
Terug...