Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Rico Verhoeven tekent langlopend contract bij GLORY
Rico Verhoeven, de regerend wereldkampioen zwaargewicht, heeft officieel een exclusief langlopend contract getekend bij kickbokspromotor GLORY.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een vechter een unieke 360-graden deal ondertekent bij een kickbokspromotor. De verbintenis tussen GLORY en Verhoeven vertegenwoordigt een langdurige samenwerking waarin gezamenlijk wordt gebouwd aan sponsordeals, media- en entertainmentmogelijkheden en groei van het merk ‘GLORY’ in de Amerikaanse en Chinese markt.

GLORY blijft haar positie als marktleider verstevigen met mondiale media-aandacht. Verhoeven wordt ambassadeur van GLORY én de kickbokssport wereldwijd. Hij krijgt bovendien een belangrijke rol bij het bereiken van de Aziatische markt en toekomstige live events.

“Rico is een geweldige atleet; zo een die maar eens per generatie voorbij komt. Zijn aanwezigheid op een fight card trekt de aandacht, kijkers en zorgt voor wereldwijde verbintenis,” zegt mede-oprichter van GLORY en vice-president Scott Rudmann. “Na bijna vijf jaar bij GLORY heeft Rico zich gevestigd als een van de grootste namen in de vechtsport en is onbetwist de beste zwaargewicht van de wereld, terwijl GLORY zich heeft verzekerd van de nummer één positie als vechtcompetitie wereldwijd.”

“We zijn verheugd over het scala aan mogelijkheden dat dit partnership mogelijk maakt. Rico is één van de meest verdienende vechtsportsterren wereldwijd en we hopen hiermee aan de volgende generatie atleten te tonen dat het kickboksen, niet alleen MMA, een lucratieve sport- en carrièretoekomst kan zijn. Rico heeft dit succes meer dan verdiend.”

“Ik ben heel blij met dit hernieuwde GLORY-contract,” zegt Verhoeven. “Niet alleen omdat dit contract de grootste ooit is in de kickboksgeschiedenis, maar juist ook omdat ik waarde kan toevoegen aan het merk GLORY in andere territoria zoals Azië en de Verenigde Staten.”

“Een van mijn doelen is het aantrekken van een nieuw publiek voor het kijken en bijwonen van GLORY-events. Ik kan niet wachten om te starten met de nieuwe plannen die ik samen met GLORY aan het ontwikkelen ben de afgelopen periode.”

De 28-jarige Verhoeven, “The King of Kickboxing”, heeft een supersterstatus bereikt sinds hij zich heeft aangesloten bij GLORY. Hij heeft onder andere sponsorovereenkomsten met Adidas, Land Rover, Matrix Fitness en Super Pro Sportcenter. Samen met het streaming platform Spotify heeft hij een eigen afspeellijst samengesteld genaamd ‘Winners Workout’. Hij is ook een veelgevraagd acteur, die binnenkort zijn speelfilmdebuut naar buiten zal brengen. Via zijn website en diverse retailpartners verkoopt Verhoeven bovendien zijn vorig jaar gelanceerde eigen kleding- en parfumlijn.

Verhoevens (51-10, 14 KO) dominantie binnen de GLORY-ring omvat een aaneengesloten reeks overwinningen van maar liefst dertien gevechten in de GLORY-ring en vijf titelverdedigingen tegen ’s wereld beste zwaargewichten. Zijn TKO overwinning op Badr Hari tijdens GLORY: COLLISION in december heeft hij afgelopen zaterdag opgevolgd met een uitstekende prestatie tegen de voormalig Enfusion-kampioen Ismael Lazaar.

Voor meer informatie over GLORY, ga naar http://glorykickboxing.com
 
Terug...