Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Anthony Joshua en Wladimir Klitschko in ultieme clash voor 90.000 man in Wembley Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky analisten tijdens ‘RTL 7 Fight Night’
Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40 jaar) staan voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Deze clash is, zaterdag 29 april, live te volgen bij RTL 7. Vanaf 22.00 uur start de uitzending met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit de studio in Hilversum. Marcel Maijer presenteert het spektakel en naast hem in de studio nemen Nederlandse bokslegendes Arnold Vanderlyde en Remy Bonjasky plaats.

Arnold Vanderlyde is oud-bokser en onder andere drie keer Europees Kampioen geweest en hij wist driemaal brons te halen bij de Olympische Spelen. Remy Bonjasky is oud-Thai Bosker en wist zich onder andere driemaal te kronen tot kampioen in de K1.

Anthony Joshua, AJ, is de regerend wereldkampioen zwaargewicht en heeft in zijn jonge carrière nog geen wedstrijd verloren. Tegenover hem staat een ervaren man uit Oekraïne, die maar liefst 64 van zijn 68 gevechten winnend wist af te sluiten. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar vooral hard tegen hard. De titanenstrijd vindt plaats in een uitverkocht Wembley, waar 90.000 liefhebbers getuige zijn van de ultieme clash. Tijdens de wedstrijd staan de IBF World Heavyweight titel, de Vacant IBO Championship titel en de WBA Super Championship titel op het spel.

'RTL 7 Fight Night: Joshua vs. Klitschko'
Zaterdag 29 april vanaf 22.00 uur bij RTL 7
Terug...