Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nieuwjaarsconcerten 6 en 7 januari van Residentie Orkest met Karin Bloemen

Het Residentie Orkest en Karin Bloemen geven twee Nieuwjaarsconcerten: vrijdag 6 januari, 20.30 uur in het Haagse Zuiderstrandtheater en zaterdag 7 januari, 20.00 uur in De Goudse Schouwburg. Op het programma staan onder meer nieuw gearrangeerde nummers van Karin Bloemen zelf en van Marlène Dietrich. Tickets zijn te koop via de sites van het Residentie Orkest en de theaters. https://www.goudseschouwburg.nl/voorstellingen/?maand=2017-01-7#modal=/voorstellingen/2093/Door_het_Residentie_Orkest_en_Karin_Bloemen/Nieuwjaarsconcert/
 
Het Nieuwjaarsconcert van het Residentie Orkest is een traditie. Elk jaar nodigt het orkest daarbij een artiest uit een andere discipline uit, zoals vorig jaar Paul van Vliet. Voor het Nieuwjaarsconcert van 2017 heeft het Residentie Orkest Karin Bloemen gevraagd vanwege haar boeiende persoonlijkheid. Zij is een rasartiest, een allround talent met een enorme uitstraling. La Bloemen, Officier in de Orde van Oranje-Nassau, heeft twaalf succesvolle theatershows op haar naam staan en won onder meer een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs. In 2016 stond ze al eens voor een orkest, als deelnemer aan het tv-programma Maestro.
 
In januari staan Karin Bloemen en het Residentie Orkest voor het eerst samen op het podium. Een unieke kans dus voor de fans van de zangeres en het orkest. Karin Bloemen zingt op de Nieuwjaarsconcerten eigen repertoire en nummers van anderen zoals Marlène Dietrich en Nederlandstalige klassiekers zoals Het dorp en Huilen is voor jou te laat. Alle muziek wordt in een symfonisch jasje gestoken door de arrangeurs van het Residentie Orkest. Zo geeft het orkest Karin Bloemen en de muziek een andere, intense kleur. Tussen de optredens van Karin Bloemen door zijn er twee intermezzi van het orkest. De dirigent is Jan Stulen.
 
Terug...