Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’ van start: RTL-gezichten bezorgen mensen in het land dagelijks memorabel moment
RTL 4 staat vanaf donderdag 1 december de hele maand in het teken van ‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’. Tijdens de donkere dagen brengen diverse RTL-gezichten via deze campagne dagelijks een glimlach, maar ook ontroering in de Nederlandse huiskamers. Zij bezorgen verschillende mensen in het land een memorabel moment. Dit kan iedereen overkomen die, volgens familie, vrienden of een buurtgenoot, iets moois of bijzonders verdient. Onder anderen Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz, Angela Groothuizen, Herman den Blijker, Natasja Froger, Johnny de Mol, Nicolette Kluijver, Beau van Dorens, Gordon, Carlo Boszhard en Bridget Maasland bereiden in het diepste geheim een speciale verrassing voor. Hierbij wordt alles in het werk gesteld om de betreffende mensen een onvergetelijke herinnering te geven.

Zo verrast John Williams een opa en oma die hun kleinkinderen opvoeden sinds het tragische verlies van de beide ouders. Angela Groothuizen biedt hulp bij het organiseren van een Sinterklaasfeest voor arme gezinnen. Thijs Römer overvalt een meisje dat lijdt aan een ernstige oogziekte met een setbezoek aan ‘Moordvrouw’. Ze wil, nu ze nog iets kan zien, daar zo graag een kijkje nemen. Johnny de Mol zorgt voor een ‘fully kerstproof’ huis bij een alleenstaande moeder met haar zoon en maar liefst vijftien pleegkinderen. Beau van Erven Dorens verrast een voormalig dakloze jonge vrouw met een extra’tje. Chantal Janzen tovert samen met een tienjarig meisje de slaapcabine van de vrachtwagen van vader Hendry om tot een sfeervol lichtspektakel. Dit is slechts een greep uit de vele hartverwarmende gebeurtenissen die tijdens ‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’ voorbij komen de komende weken.

Alle bijzondere momenten komen dagelijks voorbij tijdens de RTL 4-programmering én zijn ook te zien op www.rtl.nl/feestdagen en http://www.facebook.com/RTL4
‘RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen’ wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Uitzending:
‘RTL 4’s Onvergetelijke feestdagen’, van donderdag 1 tot en met zaterdag 31 december,1 minuut-programma, dagelijks te zien op een wisselend primetime tijdstip tussen 18.45 uur en 23.00 uur én tijdens de dagprogrammering (ma t/m vr om 11.00 uur, zaterdag om 09.20 uur en zondag om 10.20 uur).
Terug...