Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Emoties lopen hoog op in 2e seizoen ‘Dance Dance Dance’
Op zaterdag 3 september is het zover, dan barst het dansspektakel ‘Dance Dance Dance’ los. Het tweede seizoen belooft misschien nog wel verbazingwekkender en spannender te worden als het vorige. Dit keer met nieuwe enthousiastelingen: actrice Robin Martens en ‘GTST’-collega Buddy Vedder, presentator Kees Tol met goede vriendin én vrouw van Simon Keizer: Annemarie Keizer, musicalsterren - moeder en dochter - Antje en Romy Monteiro, acteur Ferry Doedens met Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn en zanger Jeroen van der Boom met zijn vrouw Dany. Allemaal hebben ze zich een slag in de rondte getraind voor de perfecte performance.



Ondanks de maandenlange trainingen gaat er natuurlijk ook wel eens iets mis. Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben in de eerste aflevering hun dans wel geoefend, maar vergeten op slag al hun passen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan. Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany beginnen met frisse moed, totdat Jeroen last krijgt van zijn kuit. De altijd vrolijke Kees laat door de druk een heel andere kant van zichzelf zien. Romy en haar moeder Antje krijgen een wel heel verrassende choreo voor hun kiezen. En waarom barst Robin tot twee keer toe in tranen uit?

De presentatie van ‘Dance Dance Dance’ is dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Timor Steffens neemt de rol van artistiek leider en jurylid op zich. De jury bestaat verder uit Igone de Jongh en Dan Karaty.

Het voor de Gouden Televizier-Ring geselecteerde ‘Dance Dance Dance’ wordt geproduceerd door Talpa en mede mogelijk gemaakt door KPN.
Uitzending: zaterdag 3 september 20.00 uur bij RTL 4.
Terug...