Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Thomas Berge nieuwe ambassadeur van Free a Girl
Zanger Thomas Berge is de nieuwe ambassadeur van Free a Girl en komt voortaan op voor de slachtoffers van kinderprostitutie. Thomas nam hiervoor al eerder deel aan acties van Free a Girl. Zo heeft hij zich onder andere twaalf uur lang op laten sluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. 

“Er zijn duizenden meisjes die in de kinderprostitutie zijn beland, schrikbarend om te weten hoe oud deze meisjes zijn en hoe ze worden behandeld door een macht waarvan zij denken dat ze er nooit uit zullen ontsnappen. Dit moet verschrikkelijk voor hen zijn, de onmacht en verstikking grijpen mij aan", laat de zanger weten.

Thomas is trots op zijn nieuwe rol als ambassadeur en hoopt op een langdurige en vooral energieke en vruchtbare samenwerking. “Ik zal dit met liefde, kracht en alles wat in mij zit proberen uit te stralen voor deze fantastische stichting", aldus Thomas.

Free A Girl, dat is opgericht door onder anderen Yolanthe Sneijder-Cabau, kan op aardig wat bekende ambassadeurs rekenen. Zo zetten onder anderen Bridget Maasland, Glennis Grace en Tim Hofman zich in voor de stichting.
Terug...