Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Knockout-fase Europa League met veel Nederlandse inbreng bij RTL 7
De strijd om de Europa League barst donderdag 18 februari los bij RTL 7. Na de poulefase zijn alleen de beste teams uit de Europa League nog over, aangevuld met de afvallers uit de Champions League. Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft trappen vanuit de studio in Hilversum vanaf 18.00 uur af met de voorbeschouwing. Aansluitend zijn twee wedstrijden met een Nederlands tintje live te volgen.

Tijdens de Europa League-avond doet RTL 7 vanaf 19.00 uur live verslag van de wedstrijd tussen Deens landskampioen FC Midtjylland en het Engelse Manchester United. Het team van coach Louis van Gaal werd derde in Poule B van de Champions League, wat toegang gaf tot de KO-fase van de Europa League. De Nederlanders Daley Blind en Memphis Depay staan onder contract bij de huidige nummer vijf van de Premier League. Leo Driessen voorziet de wedstijd van commentaar.

Vanaf 21.00 uur live vanuit een altijd kolkende Turk Telekom Arena in Istanbul: Galatasaray SK (Turkije) tegen SS Lazio (Italië). Het team van Wesley Sneijder staat momenteel derde in de Turkse Superliga en ontvangt thuis de huidige nummer negen van de Serie A. Bij de club uit Rome staan maar liefst vier Nederlanders onder contract: Edson Braafheid, Wesley Hoedt, Ricardo Kishna en Stefan de Vrij. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Koert Westerman.

Na afloop neemt Wilfred Genee de kijker mee langs alle andere Europese velden. Onder meer Liverpool, Napoli, Schalke04, Tottenham Hotspur en Valencia komen die avond in actie.

Uitzending:
RTL 7, donderdag 18 februari

18.00 uur Voorbeschouwing
19.00 uur FC Midtjylland – Manchester United LIVE
21.00 uur Galatasaray SK – SS Lazio LIVE
23.15 uur Samenvattingen overige wedstrijden
Terug...