Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

BN’ers verbluffen met onverwacht mooie stem in ‘It Takes 2’
In het nieuwe RTL 4-programma ‘It Takes 2’, dat vanaf zaterdag 12 maart prime time te zien is, laten negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN’ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie, met als doel om het ultieme duo te vormen. Chantal Janzen en Gordon presenteren ‘It Takes 2’. De driekoppige jury bestaat uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank. Wie de ‘profs’ zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

In de eerste aflevering treden de negen BN’ers solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien. Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere ‘prof’ één duetpartner waarmee ze de strijd aan durven. Pas nadat ze hun keuze gemaakt hebben, krijgen de ‘profs’ te zien welk bekend gezicht bij de stem hoort. In totaal selecteert iedere ‘prof’ op die manier drie BN’ers.

Vakkenners Angela, Roel en John beoordelen alle optredens vanaf de tweede aflevering, waarna de publieksjury de beslissende vote heeft. In deze bikkelharde afvalrace eindigt het zangavontuur elke week voor één van de BN’ers. De ‘profs’ zingen duetten met hun BN’ers, maar soms kan ook een gastzanger deze rol op zich nemen.

Welke professionele zanger krijgt zijn of haar bekende ster zover om alles uit de kast te halen en ver buiten de welbekende comfortzone te treden? Zodra een ‘prof’ geen BN’er meer over heeft, ligt deze uit de wedstrijd.

In de finale zijn alle ogen gericht op de vier laatste BN’ers, die nog één keer goed laten horen hoeveel noten zij op hun zang hebben. Wie vormt met zijn of haar ‘prof’ het gouden duo en mag zich voortaan, naast sporter, acteur, cabaretier of presentator, ook zanger noemen?

'It Takes 2’ wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: RTL 4, vanaf 12 maart elke zaterdag, tussen 20.00 uur en 21.30 uur.
Terug...