Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Dit jaar beleef je Kerst als nooit tevoren in de Ziggo Dome!
Nederland is vanaf december een nieuwe kersttraditie rijker: The Christmas Show. Op zaterdag 26 en zondag 27 december wordt de Amsterdamse Ziggo Dome voor een publiek van alle leeftijden omgetoverd tot een waar ‘Christmas Wonderland’. In een 100 minuten durende show maken de bezoekers een magische reis vol verwondering en spektakel door de wereld van Kerst. Vandaag kwam de cast bij elkaar en onder leiding van Irene Moors kregen we een voorproefje van wat we kunnen gaan verwachten. En dat het bijzonder gaat worden, dat is een feit!

Verhaal
In een adembenemend decor dat zich deels ook middenin de arena bevindt, volgen we een nieuw geschreven Kerstsprookje over Max, een jongetje van 10 dat nog nooit een witte kerst heeft meegemaakt. Zijn grootvader (Ron Brandsteder) probeert hem uit te leggen dat het ware kerstgevoel meer is dan het vallen van sneeuw. Maar het zijn de betoverende Kerstfee (Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen (O’G3NE) die Max leren hoe hij zijn fantasie kan aanwenden om dromen uit te laten komen.

Edsilia Rombley, Jamai, het ZO! Gospel Choir, breakdancer Justen Beer, de Zandprinses, circusartiesten, en een groot ballet aan mini-ballerina’s voeren de toeschouwer van de ene verbazing in de andere. Het belooft een belevenis te worden vol sfeer, verbazing en ontroering, gecreëerd door de regisseur van The Passion, David Grifhorst en zijn creative team met o.a. Eric van Tijn, Stanley Burleson en Maurice Wijnen.

The Christmas Show is een unieke kans om met de hele familie Kerst als nooit tevoren te beleven in een sfeervol spektakel dat zijn weerga in Nederland niet kent. Mis deze kans niet om uw geliefden te trakteren op deze bijzondere Kerstervaring; december 2015, alléén in de Ziggo Dome. 
Tickets voor de grootste kerstshow van Nederland zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro. Bestel ze snel want er zijn inmiddels al 3 shows uitverkocht! http://christmasshow.nl/#!/tickets
 
Terug...