Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Een intiem kijkje in het leven van gewone mensen in ‘Nederland In De Auto’
We brengen gemiddeld acht uur per week door in de auto. Altijd onderweg naar bijzondere of juist hele gewone gebeurtenissen. Vooral in de auto kunnen we helemaal onszelf zijn en komen de verhalen vanzelf. In ‘Nederland In De Auto’ zijn vanaf 14 oktober ontroerende, grappige, interessante, vreemde maar vooral échte verhalen van gewone mensen te zien die in de auto zitten, onderweg naar een belangrijk moment in hun leven of juist naar dagelijkse dingen.

In het nieuwe RTL 4 programma worden deze verhalen zonder presentator en met enkel kleine cameraatjes in de auto vastgelegd. De kijker volgt de bejaarde Henk en Riekie die zich een weg door het drukke en soms levensgevaarlijke Amsterdam banen. En Tony die met zijn vrouw Elly op weg is naar het ziekenhuis, waar hij zal horen of de laatste chemokuur aangeslagen is. Maar ook Corry en Joke die met hun mannen en 13 chihuahua’s op weg zijn de chihuahua bingo. Of Pien die haar beste vriend Kent naar een blind date brengt.

In ‘Nederland In De Auto’ gaat het puur om de verhalen van de mensen in de auto, vanaf het moment van vertrek tot aan het moment dat ze weer thuis zijn.

‘Nederland In De Auto’ wordt geproduceerd door Warner Bros.

Uitzending: Vanaf woensdag 14 oktober om 21.30 uur bij RTL 4
Terug...