Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

‘Let’s Dance’ zorgt voor reünie Spargo
Nederlandse funk-disco popgroep Spargo komt speciaal voor ‘Let’s Dance’ nog één keer bij elkaar. Tijdens het discospektakel, dat op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober de Ziggo Dome compleet op z’n kop zet, brengt de populaire jaren '80-formatie natuurlijk ook hun bekendste discohit ‘You and Me’. In 1980 domineerde de hit wekenlang de nummer 1-positie en in 2013 werd het nummer door kenners nog uitgeroepen tot de beste ‘Nederdiscokneiter’ aller tijden.

Tijdens ‘Let’s Dance’ komen de beste dance classics van toen en nu voorbij, afgewisseld met optredens van bekende nationale en internationale artiesten. Zo claimt ook het Noorse hiphop/urban-duo Madcon het ‘Let’s Dance’-podium, die vooral bekend zijn van het aanstekelijke nummer ‘Beggin’. Op dit moment staan ze hoog in de hitlijsten met ‘Don’t worry’. Daarnaast is populaire zangeres van eigen bodem Eva Simons special guest bij ‘Let’s Dance’. Met ‘This Is Love‘ scoorde zij een wereldwijde hit en op dit moment bestormt zij de hitlijsten met haar huidige succesnummer ‘Policeman’.

Naast bovengenoemde artiesten treden de Amerikaanse discoband KC and The Sunshine Band, DJ Don Diablo, de Amerikaanse zussengroep Sister Sledge en DJ Alex van Oostromop. Laatstgenoemde maakte als één van de eerste fulltime professionele club-DJ’s in ons land naam in de jaren ’70 tijdens het discotijdperk. Niemand minder dan Timor Steffens maakt speciaal voor ‘Let’s Dance’ spectaculaire choreografieën en zal ook zelf zijn dansmoves laten zien tijdens de show. Kortom, samen met Humberto veranderen deze artiesten de Ziggo Dome in de grootste discotheek van Nederland!

Het event ‘Let’s Dance’ in de Ziggo Dome is geďnspireerd op het door Humberto Tan zelf uitgebrachte soundbook ‘Let’s Dance’ en wordt geproduceerd in samenwerking met Tribe Company.

Disco, funk en swingbeat-liefhebbers kunnen voor tickets en meer informatie over ‘Let’s Dance’ terecht op www.letsdance.nl.
Terug...