Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Michelle Splietelhof schittert in de nieuwe Dinnershow in Studio21
Over een paar maanden is het zover; de start van de compleet nieuwe Dinnershow Pandora. Musicalster Michelle Splietelhof, bekend van onder andere Zorro, is de leading lady in deze wervelende RTL Live Entertainment-show.

De eerste show is te zien op 12 september in Studio21 te Hilversum. Dinnershow Pandora is een complete avond uit vol herkenbare muziek in verrassende bewerkingen, uitgevoerd door solisten, dansers en variété acts. Michelle Splietelhof is in haar rol als Miss Pandora tevens host van de avond.

Michelle Splietelhof: “Ik ben erg blij met mijn rol als leading lady in Dinnershow Pandora. Naast de musicals en optredens die ik gedaan heb, is dit een hele nieuwe ervaring voor mij. Door de combinatie van het heerlijke diner en een prachtige show, is Pandora een ware belevenis.”

Het concept van de show is bedacht en gecreëerd door Maurice Wijnen. De muziek van Eric van Tijn en de choreografieën van Marc Forno maken de show compleet.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment is trots op het resultaat: “De Dinnershow in Studio21 is door de jaren heen een begrip geworden in de entertainmentindustrie. Het creatieve team is er met de show Pandora geweldig in geslaagd om het begrip Dinnershow naar een hogere dimensie te tillen. Tijdens de show zullen gasten zien dat Pandora’s box, hoewel de mythe anders doet vermoeden, een onuitputbare bron van onvergetelijke verrassingen is.”

Speciaal voor Dinnershow Pandora ondergaat Studio21 deze zomer een verbouwing. De eerste shows zijn in september en de grote première van de Dinnershow Pandora vindt in oktober plaats.Tickets en meer informatie over deze show is te vinden op http://www.dinnershow.nl
Terug...