Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Sylvia Geertsen terug naar afkickkliniek
Model Sylvia Geersen lliet zich voor haar cocaineverslaving opnemen in een afkickkliniek. Een en ander zou tegelijkertijd worden gefilmd in verband met haar reallife show die bij RTL op de planning staat. Het fotomodel zegt dat een paniekaanval de reden was dat ze de afkickkliniek al na een paar dagen de rug toekeerde. "Ik ben heel impulsief vertrokken, maar er kwam zoveel op me af", legt Geersen uit. "Het werd gewoon helemaal zwart voor m'n ogen. En ik kreeg zo'n heimwee naar huis."

Het 25-jarig model zou in eerste instantie een reallife show opnemen wat zou gaan over haar pogingen om model te worden voor Victoria's Secret, maar inmiddels wordt Sylvia gevolgd tijdens haar worsteling met haar verslaving.

Het is nog niet zeker of de serie daadwerkelijk wordt uitgezonden. "Die intentie is er wel", zei een woordvoerder van RTL vrijdagmiddag. "Maar we zijn pas een week op weg en moeten nog kijken wat er naar voren komt."

Sylvia heeft inmiddels aangegeven weer terug te gaan naar de kliniek en dat ze hier sterker vandaan wil komen dan ooit tevoren.

Terug...