Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Het nieuwe RTL Z: nieuws, inspiratie en entertainment voor ondernemende mensen
Op 7 september start het nieuwe RTL Z met een bredere focus die naast nieuws ook ruimte biedt aan verdieping en entertainment. Dit betekent meer aandacht voor thema’s als personal finance, business, innovatie en lifestyle, terwijl nieuws - ook breaking news - en beurs hun belangrijke rol behouden. RTL Z is er voor iedereen die verder wil, ambitieuze mannen en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen en ondernemend in het leven staan.

Altijd en overal, live en on demand

Met een eigen 24-uurs TV zender, nieuwe website, nieuwe mobiele app, social media kanalen en events is Z overal en op elk moment van de dag bereikbaar. Digitaal staat nieuws centraal, naast analyses, tips en commentaar. Met verhalen die vermaken en inspireren, gericht op de toekomst, op vernieuwing en vooruitgang. Programma’s zijn on demand beschikbaar, online en via de app. Op TV is RTL Z kort en bondig in de ochtend en gedurende de dag. In de avond is ruimte voor context, verdieping en vermaak. RTL Z blijft de breaking news zender voor alle zenders van RTL Nederland. Het nieuwe RTL Z is per 7 september van ’s ochtends tot ’s avonds op TV te zien als vijfde free to air zender van RTL Nederland in het digitale basispakket.

RTL Z kijkt vooruit en is optimistisch over kansen, ideeën en zakelijke mogelijkheden. Met programma’s als Toekomstmakers, Bright TV en het techevent  Bright Day, die voorbereiden op een toekomst waar innovaties als zelfrijdende auto’s en bezorgdrones gemeengoed zijn. Documentaires uit binnen- en buitenland en een dagelijkse Z Talk – onder meer de bekende TED Talks – zorgen voor inspiratie. Praktische, direct toepasbare kennis wordt geboden tijdens diverse seminars en events. Zowel online als live bijeenkomsten in het land. Voorbeelden hiervan zijn de RTL Z Masterclasses, Doordenkers avondseminars en de Accenture Innovation Awards, waarmee RTL Z onlangs een intensieve samenwerking is aangegaan.
Terug...