Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

RTL Z en DenkProducties lanceren avondseminars ‘Doordenkers’
Nieuwe formule ‘Doordenkers’ biedt avondseminars met topsprekers voor ondernemende mensen die verder willen. Verder in hun werk, verder met hun bedrijf, verder in hun loopbaan. Doordenkers combineert inzichten van de beste Nederlandse denkers in professionele ontwikkeling met inspirerende praktijkverhalen van  ondernemers die boven het maaiveld uitsteken. De seminars worden door het hele land georganiseerd op iconische locaties zoals het Evoluon in Eindhoven (1 juni) en het Concertgebouw in Amsterdam (3 juni).

In de maand juni start de eerste serie ‘Doordenkers’ met als onderwerp ‘Slimmer Leiderschap’, met leiderschapsspecialist Remco Claassen. Hij zal op eigen, innovatieve wijze veel doordachte inzichten voor slimmer leidinggeven geven en antwoord geven op vragen als: ‘Hoe bereik ik meer met dezelfde mensen’ en ‘Hoe realiseer ik meer impact als leider?'

De eerste serie ‘Doordenkers- avondseminars met als thema ‘Slimmer Leidinggeven’ start in juni in het Evoluon in Eindhoven (1 juni), het Infoversum in Groningen (2 juni), het Concertgebouw in Amsterdam (3 juni) en het World Forum in Den Haag (25 juni).

Joris van Lierop, uitgever RTL Nieuwsgroep: “RTL Z biedt nieuws, informatie en inspiratie. We willen professionals helpen vooruit te komen in hun werk en onderneming. ‘Doordenkers’ past daar perfect bij. Een crash course over thema’s die je direct verder brengen, gebracht door topsprekers op toplocaties in het land. Een avond die ruimte biedt om te leren en te netwerken, waardoor je de volgende dag weer sterker aan de start verschijnt.”

Hans Janssen, oprichter DenkProducties (bekend van ‘MBA in 1 dag’): “We wilden met DenkProducties al langer een laagdrempelige en lokale productlijn ontwikkelen. Voor mensen die liever buiten werktijd bijspijkeren. Maar dan wel op topniveau. Toen we in gesprek raakten met RTL Z bleek dat zij exact hetzelfde wilden ontwikkelen. Met evenveel passie en drive als wij. 'Doordenkers' was geboren!'

Kijk voor meer informatie op: http://www.doordenkers.nl
Terug...