Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Marco Borsato krijgt eigen postzegel
Marco Borsato zit 25 jaar in het vak en zijn zilveren jubileum gaat niet ongemerkt voorbij. Ter ere hiervan is een Zilveren Postzegel uitgebracht. Vrijdagavond stond RTL Late Night in het teken van de zanger en hier werd hij verrast met het eerste exemplaar van zijn postzegel in een ingelijste verzilverde versie. Van deze unieke postzegel is maar een beperkte oplage van 2500 stuks. Borsato werd hiermee totaal verrast en deelde dan ook trots de zegel via social media.




Ook viert de zanger zijn jubileum met een nieuw album en een reeks Symfonica in Rosso concerten in het Ziggo Dome aan het einde van dit jaar. In een mum van tijd waren de kaarten voor de concerten uitverkocht en zijn er op dit moment in totaal 8 concerten gepland. Hiermee is hij de allereerste artiest die acht keer optreedt in de Ziggo Dome. Speciale gast tijdens de eerste vier shows is zanger Zuccchero. Omdat de kaartverkoop zo snel is gegaan is het nog niet zeker of  Zucchero ook bij de overige 4 shows mee gaat doen. Wel is bekend dat Marco voor alle 8 zijn Symphonica in Rosso concerten nog een speciale gast gaat uitnodigen.

De data van de Symphonica in Rosso concerten zijn: 23, 24, 27, 28 en 31 oktober 2014, 1 november 2014 alsmede 24 en 25 februari 2016. Alleen voor de laatste twee data's zijn nog kaarten te verkrijgen via ticketmaster.nl

 
Terug...