Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Lancering allereerste non-stop Summerhit concert: Summer Shake
Op zaterdag 20 juni 2015 trapt RTL Live Entertainment met haar nieuwe productie Summer Shake in Haarlemmermeer de zomer af. DJ Ben Liebrand brengt samen met de Fluitsma & Van Tijn Band een non-stop remix van pop en dance waarin de bekendste zomerhits voorbij komen. Zij worden live ondersteund door onder anderen Niels Geusebroek, Dio, Xander de Buisonjé, Krystl, de Vengaboys, Jamai, Veldhuis & Kemper, Anita Meyer en Leona Philippo. Meer artiesten worden later bekendgemaakt.

Summer Shake is niet zomaar een concert waar artiesten los van elkaar optreden. In een drie uur durende remix worden alle bekende zomerhits zoals “Summertime” - DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, “Holiday” - Madonna en “Fresh” – Kool & The Gang, gemixt door Ben Liebrand en live ten gehore gebracht door top artiesten en de Fluitsma & Van Tijn Band.

Ben Liebrand is de grondlegger van de Nederlandse dancewereld. De DJ maakte in 1983 zijn radiodebuut met zijn eigen programma “In The Mix”. Dit programma was het eerste radioprogramma waarin non-stop dansmuziek gemixt werd. Zijn succes heeft hij vooral te danken aan zijn minimixen, maar zijn jaarmixen “Grandmix” wekte nog meer bewondering op! Op dit moment woont hij in Canada, maar voor Summer Shake komt hij terug naar Nederland. Ben Liebrand: “Het unieke aspect van Summer Shake is het mixen van zomerhits, live gezongen door artiesten. Ik kijk er naar uit om de start van de zomer zo groots te vieren!”.

De kaarten voor het concert zijn €39,50.
Bestel snel je kaarten op http://www.summershake.nl/tickets

De zomer begon nog nooit zó lekker!
Terug...