Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nederlandse films best bezocht
De Nederlandse film doet het goed in de bioscoop. Niet voor niks zijn de drie best bezochte films van Nederlandse afkomst. Op plaats één staat momenteel de film Michiel de Ruyter. Genoemde film is nog maar net in de bioscopen en trok in een halve week tijd al 65.000 bezoekers. De admiraal (1607-1676) is één van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. De Ruyter, vertolkt door acteur Frank Lammers, speelde een cruciale rol in de eerste drie Engels-Nederlandse Oorlogen.

Op plek twee staat Gooische Vrouwen II. De komische film van regisseur Will Koopman gaat over de avonturen van de vier verwende vrouwen uit het Gooi. Ruim twee maanden staan de Gooische Vrouwen in de top 3 en staan op het punt om de twee miljoen bezoekers te passeren.

Plaats drie is voor de melige komedie Homies, welke op 22 januari dit jaar in première ging. Verhaal: Timo is net gedumpt door zijn vriendin Sophie. De reden: Hij is niet volwassen genoeg. Hij besluit alles op alles te zetten om haar terug te veroveren. Er is echter één probleempje. Hij leeft nog samen met zijn drie beste vrienden, die nog lang niet toe zijn om op te groeien en constant voor problemen zorgen. Vooral als ze plotseling 22 kilo coke in hun bezit krijgen.
Terug...