Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Carolina Dijkhuizen in Dreamgirls
Carolina Dijkhuizen is komende maand te zien in de musical Dreamgirls. De Musicalster en Wie is de Mol?-kandidate vervangt één maand lang hoofdrolspeler Pearl Jozefzoon als Deena. Pearl kan zich op deze manier storten op haar nieuwe album.

Het karakter Deena vormt samen met Effie en Lorrell zangtrio The Dreamettes. Dreamgirls is gebaseerd op het leven van The Supremes en Diana Ross. Effie, Deena en Lorrell willen naam maken in de muziekwereld. Wanneer Effie haar plaats als leadzangeres moet afstaan aan de meer commerciële Deena ontstaat er onenigheid. Maar de bom barst pas echt als manager Curtis uiteindelijk besluit Effie uit de groep te zetten.

Carolina Dijkhuizen speelde eerder hoofdrollen in musicals als Aida, The Lion King en Sister Act. Vorig jaar maakte ze haar presentatiedebuut bij de AVRO tijdens de live registratie van de musical Sing-a-Long tijdens de Uitmarkt. Ook is ze momenteel te zien in Wie is de Mol?
Overige hoofdrollen in de musical Dreamgirls worden onder andere gespeeld door Berget Lewis, Aïcha Gill en Edwin Jonker.
Terug...