Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nieuwe talkshow ‘Friday Afternoon’ bij RTL Z
Hoe cash je met een geniaal idee? Hoe werkt de economie in jouw voordeel? En wat is de snelste weg naar de top? Presentator Rens de Jong praat met topmanagers, jonge entrepreneurs en trendwatchers over het laatste zakennieuws en inspirerende ondernemingen. Vanuit Hotel New York in Rotterdam, dat van oudsher al een bijzondere plek is voor mensen met grote dromen en ambitie.

Een levendige tafel met uiteenlopende gasten blikt terug op de actualiteiten van de week, spreekt over zakelijk succes, brandende kwesties en jaloersmakende ideeën. Van die ideeën die u eigenlijk zélf had willen bedenken.

Onder anderen Daan Roosegaarde, Prins Maurits, Ad Scheepbouwer, Ben Tiggelaar, burgemeester Aboutaleb en de kinderen van Aad Ouborg nemen u mee in hun ondernemende leven en bezorgen u een bevlogen start van het weekend. Daarnaast wordt wekelijks aan jonge start-ups een podium geboden te pitchen voor hun eigen geniale plan.

In de eerste aflevering van Friday Afternoon is Jeroen van der Veer te gast, samen met een aantal mensen achter de meest succesvolle vloggers van dit moment.

Uitzending: 
Friday Afternoon start vrijdag 5 december. Te bekijken bij RTL Z en te bezoeken bij Hotel New York in Rotterdam. Iedere vrijdag om 16.00 uur en 16.50 uur.

Citaten:
Presentator Rens de Jong over de nieuwe zakelijke talkshow 'Friday Afternoon': ”Ik houd van mensen die hun nek uitsteken, risico’s nemen en kansen zien. Op de vrijdagmiddag ontvang ik gasten die het verschil willen maken. Want dat hebben we nodig in Nederland! Friday Afternoon is het TV-programma om met veel energie het weekend in te gaan.”
Terug...