Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Wolflady van Daan Willekens geselecteerd voor IDFA 2014
Wolflady, een productie van Pieter van Huystee Film & TV, gaat in première op het 27ste International Documentary Film Festival Amsterdam. 

De door de wol geverfde muzikant Oscar Holleman valt van zijn stoel als hij de stem hoort van de 21-jarige zangeres Sharon Kovacs. “Een tweede Amy Winehouse.” Kovacs, bijgenaamd The Wolf Lady, stapt op de dertig jaar oudere Holleman af, de ontdekker en producer van succesvolle bands zoals Within Temptation en Krezip, en gaat met hem een pact aan. Hun muzikale zoektocht brengt hen naar Cuba, Londen, Hamburg, Berlijn en New York.

Onderweg zijn we getuige van Sharons pijn uit het verleden en haar noodzaak om iets te maken, de schreeuw om erkenning. De documentaire van Daan Willekens laat zien hoe die twee hectische jaren verlopen. Met ups & downs, pillen en drugs, ruzie en liefde, sigaretten en geestelijke klachten en vooral met de alles of niets mentaliteit leggen de twee de basis voor het verwezenlijken van Sharons muzikale ambities.

WOLFLADY – THE MUSICAL JOURNEY OF KOVACS
Regie: Daan Willekens; idee van: John van den Oetelaar; camera: Daan Willekens, Tamara Nelemans, geluid: Bert van den Dungen; montage: Annelotte Medema; geluidsmixage: Jeroen Goeijers; productie: Lotte Gerding, Zoë de Wilde; eindredacteur: Sjoerd van den Broek (BNN); met medewerking van: BNN, CoBO; producent: Pieter van Huystee Film.
Terug...