Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nederlandse illusionisten ongekend succesvol in China
Woensdag 1 oktober is de premičre van de nieuwe internationale show van Magic Unlimited in Shanghai.
De drie Nederlandse illusionisten Oscar, Renzo & Mara Kazān zijn ongelooflijk populair bij het publiek in China.

Na hun succesvolle serie shows in Shenzhen en het optreden op Nationale Chinese TV, dat door meer dan 500 miljoen mensen gezien is, is Magic Unlimited opnieuw gevraagd om op te treden in China. Dit maal in de grootste stad van het land, Shanghai. Daar zullen ze tot en met 8 oktober avond aan avond optreden in een theater met 1.500 zitplaatsen.

Voor de avondvullende theatershows zijn reeds duizenden tickets verkocht. Opvallend is dat de duurste toegangskaarten omgerekend meer dan €100,-- per stuk kosten!
Meer dan de helft van de shows die Oscar, Renzo, Mara en Steven geven, zijn op voorhand al volledig uitverkocht.
Oscar Kazān is buitengewoon verbaasd over de stormloop op hun magische theatershow.
“De vorige keren dat we in China hebben opgetreden, waren de shows ook een enorm succes. Nu is het echter een iets ander verhaal door de enorme zaal met meer dan 1500 zitplaatsen en de in onze ogen dure tickets. Het leven in China is doorgaans veel goedkoper dan in Nederland. Een hoofdgerecht in een restaurant kost hier in Shanghai nog geen 2 euro.
Ondanks dat, kopen de Chinezen massaal entreebewijzen voor onze show, terwijl deze tickets echt vele malen prijziger zijn dan in Nederland. Dat is wel heel bijzonder!”

Europese Tournee
Direct na het Chinese avontuur vliegt Magic Unlimited naar Berlijn, waar ze vanaf 12 oktober maar liefst 4 maanden in het  Wintergarten te zien zijn.
Na Duitsland komt Magic Unlimited naar een Nederland voor een tour van 27 februari t/m 29 maart.
Vanaf april is het magische drietal op tournee in Frankrijk

Website:              http://www.magicunlimited.nl
Social Media:
Facebook:          http://www.facebook.com/familiekazan
Twitter:               http://www.twitter.com/kazanhans en http://www.twitter.com/magicunIimited


Biografie Magic Unlimited
Oscar en Renzo Kazān zijn opgegroeid in de wereld van magie en illusie.
In 1996 besloten de broers Oscar en Renzo zelfstandig een spectaculaire illusieshow in elkaar te zetten. Zij vroegen Mara, een goede vriendin, of zij mee wilde werken. Mara, destijds 14 jaar, zei direct ja en sindsdien zijn ze onafscheidelijk…
Niet lang daarna werden de drie gevraagd voor hun eerste televisieshows en werden al snel ontdekt door een Amerikaanse agent die de jonge illusionisten uitnodigde op te treden tijdens een exclusief gala in het Tropicana Hotel in Las Vegas.
Het jaar daarop werden ze gevraagd voor optredens in het beroemde Caesar's Palace in Las Vegas. De show werd door NBC-TV opgenomen en in Amerika coast to coast uitgezonden. Sindsdien treden de drie dynamische magic entertainers wereldwijd op. Afgelopen jaar heeft Magic Unlimited zelfs in China voor 500 miljoen kijkers opgetreden en nu zijn ze daar dus weer terug!


Biografie Steven Kazān
Steven is de jongste zoon van Hans Kazān. Hij werkt al sinds zijn twaalfde bij Magic Unlimited als stagehand.
Hij reist met zijn twee broers en schoonzus de hele wereld over, en treedt ook op in deze shows in China.
Aangezien het publiek het leuk en aandoenlijk vond wanneer Steven het podium opkwam, is er besloten om Steven een humoristische act te laten doen in de show van Magic Unlimited.
Dit was een groot succes en hij kreeg een steeds prominentere rol in de show.
In de loop der jaren heeft hij zoveel acts ontwikkeld, dat hij een eigen solo show heeft.
In 2013 is hij voor het eerst samen met zijn vader het podium op gegaan met de show 4D Magic. De combinatie van magic en humor is een zodanig succes, dat ook Steven en Hans de aankomende jaren samen zullen blijven optreden.




Terug...