Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Tussenstand Televizier Ring nominaties
Het Nederlandse publiek heeft nog minder dan een week de tijd om te stemmen op zijn favoriete (jeugd)programma en tv-persoonlijkheden. Een belangrijke week, want in verhouding komen in de laatste zeven dagen van deze verkiezing de meeste stemmen binnen. Televizier.nl stelt voor het eerst in de geschiedenis de top 8 beste televisieprogramma's tot nu toe aan jullie voor.

Tussenstand Gouden Televizier-Ring 2014
Dit is de tussentijdse top 8 op alfabetische volgorde:

De Slimste Mens (NCRV)
Divorce (RTL 4)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Flikken Maastricht (Tros)
Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken (RTL 4)
Penoza III (KRO)
RTL Late Night (RTL 4)
SynDroom (RTL 4)
RTL Late Night
Televizier.nl onthult dit jaar voor het eerst ook de acht best scorende titels en tv-persoonlijkheden in de categorieën Zilveren Televizier-Ster Man, Zilveren Televizier-Ster Vrouw en de Gouden Stuiver. Na RTL Late Night van vanavond staat ook de top-8 van de Televizier Aanstormend Talent Award op de site.

Televizier
“Het is zeker geen gelopen race”, benadrukt Jeroen de Goeij, chef redactie van Televizier, organisator van de Ring-verkiezing. “Het aantal stemmen per titel ligt erg dicht bij elkaar, in vrijwel alle categorieën. Stemmen in deze laatste ronde is dus cruciaal, want het kan het verschil maken tussen wel of niet genomineerd worden voor een publieksprijs.”

Gouden Televizier-Ring Verkiezing
De verkiezing voor het beste (jeugd)programma en de beste tv-persoonlijkheden is op woensdag 27 augustus gestart op Televizier.nl. Tot maandag 29 september om 9.00 uur ’s ochtends kan er worden gestemd op álle geselecteerden in elke categorie, ongeacht of deze in de top-8 staat. Alle geselecteerde programma’s en presentatoren maken dus nog kans op een nominatie.
De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 16 oktober vanaf 20.30 uur op NPO 1.

Stemmen: http://www.televizier.nl/ring
Terug...