Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Naast Eddy Zoëy en Werner Budding, ook Maarten van Rossem in ‘RTL Autovisie’
‘RTL Autovisie’ is vanaf 5 september bij RTL 7 te zien met daarin wekelijks het laatste, onafhankelijke autonieuws. Presentator Eddy Zoëy ontvangt, samen met auto-expert Werner Budding bekende en verrassende gasten, met één overeenkomst: hun bijzondere liefde voor auto’s. Ook Amerikakenner en historicus Maarten van Rossem is elke week te zien in de nieuwe autotalkshow van de mannenzender. Wat velen namelijk niet weten, is dat hij gek is van (bijna) alle auto’s, gepassioneerd zelfs. Met zijn uitgesproken en originele mening verzorgt hij al een column in Autovisie en vanaf nu ook elke week een 'rijdende column': ‘Van Rossem Rijdt’. Hierin test hij uiteenlopende auto’s: van de Lamborghini Hurucan tot een Morgan 3-wheeler en een Citroën Cactus. In de eerste aflevering zijn verder te gast: Topwielrenner en autogek Niki Terpstra en voormalig advocaat en liefhebber van dure, mooie auto’s Bram Moszkowicz.

Werner bespreekt het belangrijkste autonieuws en plaats zaken in (historisch) perspectief. Zo bespreekt hij in aflevering 1 wat BMW beoogt met de introductie van de i8 en wat de overeenkomsten zijn met de introductie van de M1, begin jaren ‘80.

Maarten van Rossem: 'Ik doe een column in RTL Autovisie en daarbij is mijn ambitie om zover mogelijk weg te blijven van het programma Top Gear. In tegenstelling tot alle andere mensen op deze planeet vind ik dat namelijk een waardeloos programma. Eigenlijk is het enige goede aan Top Gear dat ze onafhankelijk zijn en het dus gewoon kunnen zeggen als een auto slecht is.'

‘RTL Autovisie’ komt tot stand in samenwerking met de redactie van Autovisie. Autovisie is een Nederlandse autotitel die sinds 1956 een toonaangevende positie op de markt inneemt. Autovisie is onafhankelijk en objectief en belicht de automarkt in de volle breedte, maar focust zich op de autoliefhebber. Autovisie brengt altijd het laatste autonieuws in Autovisie magazine en in De Telegraaf. Online, op mobiel en tablet kan de bezoeker bovendien spectaculaire video’s vinden.

Uitzending: 
wekelijks vanaf vrijdag 5 september tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 7
herhalingen, elke maandag vanaf 8 september tussen 22.30 uur en 23.30 uur bij RTL 7
Terug...