Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Johnny de Mol realiseert nieuwe dromen, ambities en fantasieën in ‘SynDROOM’
Iedereen heeft dromen, ambities en fantasieën waarvan hij of zij niets liever wil dan deze werkelijkheid te zien worden. Maar wat als je daarbij net even een beetje extra hulp kunt gebruiken of een duwtje in de rug nodig hebt? Vanaf donderdag 28 augustus komt Johnny de Mol weer in actie. In het tweede seizoen van ‘SynDROOM’ helpt hij mensen met het syndroom van Down, een autistische aandoening of andere aanverwante syndromen om die stap in hun leven te zetten. Een stap die ze anders wellicht nooit hadden kunnen maken. Johnny helpt hen om gehoord, gezien of opgemerkt te worden. Niets is onmogelijk in dit nieuwe seizoen van 'SynDROOM'. Wereldberoemd worden als DJ? Een baan als dierenverzorger in een dierentuin? Of zelfs een droomhuwelijk met de liefde van je leven. Met de juiste instelling én een beetje hulp van Johnny maakt iedereen zijn dromen waar.

Zo maakt de kijker onder andere kennis met Twan. Hij is 33 jaar en heeft het Syndroom van Down. Hij is groot fan van de Amerikaanse serie ‘Knight Rider’. Zijn liefde gaat zo ver dat hij al eens wegliep om David Hasselhof in Amerika op te zoeken. Dit kan zo niet langer vindt Johnny. Hij helpt Twan bij zijn zoektocht naar de auto uit de serie en natuurlijk David Hasselhoff. Ook de 18-jarige Margot heeft een grote droom. Mede door haar favoriete programma 'Holland's Next Top Model' droomt zij ervan om ook een keer op een catwalk te lopen in een mooie creatie. En Lucas is autistisch, maar dat weerhoudt hem er niet van om groots te dromen. Hij wil valkenier worden. Maar eerst moet hij zijn angst voor grote roofvogels overwinnen…

Naast hun dromen geven mensen met een verstandelijke beperking of stoornis in ‘SynDROOM’ een uniek kijkje in hun dagelijkse leven. De kijker volgt ze ook op een ‘gewone’ dag. Wat zijn de medische en praktische gevolgen van hun handicap? Welke reacties krijgen ze in het dagelijks leven? ‘SynDROOM’ laat zien hoe de dagelijkse realiteit van iemand met een verstandelijke beperking of een autistische aandoening er uit ziet. Ook dit seizoen zorgt Johnny de Mol in ‘SynDROOM’ voor ontroerende, ontwapenende en verrassende situaties waarbij dat wat onmogelijk leek mogelijk wordt.

‘SynDROOM’ wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf donderdag 28 augustus, tussen 21.30 en 22.30 uur.
Terug...