Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Tilburgse paillettenkoning glittert in ‘Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden’
Een half jaar geleden was Roy Donders vooral bekend in volksbuurten en op woonwagenkampen, maar sinds zijn eigen realityserie is de sympathieke Tilburger in heel Nederland een begrip. De gewone jongen uit Broekhoven is opeens een BN’er geworden. Roy is hot en iedereen wil iets van hem. Uit het hele land komen mensen naar Tilburg om de sympathieke stylist in real life te zien. Vanaf dinsdag 29 april is dit multitalent terug bij RTL 5 in ‘Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden’.

In de laatste uitzending van de vorige reeks was te zien hoe Roy’s droom uitkwam met de lancering van zijn eigen huispakkenlijn. Het nieuwe seizoen begint op het hoogtepunt van de huispakkengekte. Het succes van de pakken, ontworpen door de stylist en zijn zus Rian, is enorm. Het woord ‘huispak’ raakt in korte tijd helemaal ingeburgerd in de Nederlandse taal. En omdat iedereen wel zo’n exemplaar wil scoren, staan de mensen dagelijks rijen dik voor zijn winkeltje. Daarnaast stromen de aanvragen voor kledingparty’s binnen. Meerdere keren per week laden Roy en zijn BFF’s de hele winkel in de bus om de voorraad vervolgens op locatie te verkopen.

Roy geniet van zijn nieuwe leven, maar als zijn glitterimperium explodeert, ontdekt hij ook de keerzijde van de roem. De paillettenkoning is zijn anonimiteit, en daarmee zijn vrijheid, kwijt. Zijn geliefde kledingparty’s verlopen niet meer zoals hij dat gewend is en tot overmaat van ramp kan hij bijna niet voldoen aan de enorme vraag naar huispakken. Het is duidelijk: er moet iets gebeuren!

Natuurlijk mogen vader Frans, moeder Nel, zus Rian met haar gezin en opa & oma niet ontbreken in dit nieuwe seizoen. Geďnspireerd door haar fashionable broertje besluit Rian haar kinderkledinglijn uit te breiden. Ook helpt de familie Roy bij zijn zoektocht naar een groter winkelpand. En dan is er nog de communie van neefje Mika, die natuurlijk op Broekhovense wijze moet worden gevierd. Naast alle drukte heeft Roy nog een andere passie: zingen. Hij wil dolgraag zijn zangcarričre van de grond krijgen. Gaat dit hem lukken nu heel Nederland zijn naam kent?

‘Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden’ is een productie van Pieters Produceert.

Uitzending: Vanaf dinsdag 29 april wekelijks tussen 21.30 en 22.30 uur.
Terug...