Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Herman den Blijker stelt menu voor De Dinnershow ‘21 On Air’ samen
Niemand minder dan Herman den Blijker heeft zijn culinaire commitment gegeven aan De Dinnershow ‘21 On Air’. Herman gaat aan de slag om een bijzonder en passend menu voor de gasten van De Dinnershow samen te stellen. Daarmee is Herman, samen met huiscateraar Oseven, verantwoordelijk voor het culinaire gedeelte van deze complete avond entertainment.

Herman den Blijker buigt zich over de inhoud van het menu en de chef-koks van cateraar Oseven bereiden en serveren het diner. Het VIP menu, dat voor iedereen beschikbaar is, zal compleet door den Blijker worden samengesteld en het basis menu door Herman en Oseven samen. Door de samenwerking tussen de twee partijen zal het 3- en 4-gangen diner dit najaar kwalitatief nog hoogwaardiger zijn.
Herman den Blijker: “Ik heb besloten mijn medewerking te verlenen aan het samenstellen van het menu van De Dinnershow omdat het een leuke uitdaging is om tijdens zo’n bijzondere avond een goede balans te vinden tussen hetgeen je op je bordje krijgt voorgeschoteld, en hetgeen zich op het podium afspeelt. Om de gasten daar een mooie combinatie in te kunnen bieden is erg leuk om te doen, eigenlijk is het zo dat wat je met je ogen ziet, je met je mond moet proeven”.

De vernieuwde Dinnershow ’21 On Air’ is nu weer te zien in Studio21 op het Mediapark te Hilversum. De spectaculaire show kijkt terug op memorabele momenten van de afgelopen 60 jaar televisie. In combinatie met een heerlijk diner brengt dit een onvergetelijke avond uit.

http://www.dinnershow.nl
Terug...