Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Fatima Moreira de Melo wint Expeditie Robinson 2012
Expeditie Robinson 2012 stond bekend om de beste cast, de meeste complotten en de meest onverwachte eilandraden. Niet te vergeten natuurlijk: ook het jaar van De Mangrove alwaar de expeditie van start ging met een loodzware openingsproef. Uiteindelijk wisten Fatima Moreira de Melo, Fajah Lourens, Peggy Vrijens en Christophe de Meulder door het winnen van proeven en het smeden van de beste complotten de finale te halen.

Tijdens de spannende finale waren Peggy en Fajah als eerste bij het laatste onderdeel aanwezig: een brandende fakkel in een kom werpen. Als het vuur zou ontsteken was de winnaar van Expeditie Robinson bekend. Peggy en Fajah worpen een paar keer net naast de kom, waarna Fatima ook het plateau had bereikt. Met maar één worp liet ze het vuur branden en is hiermee de winnares van het spel en tevens van 50.000 euro.

Fatima Moreira de Melo won in totaal 9 proeven en heeft tijdens de hele expeditie geeneen tegenstem van haar medekandidaten gekregen. Hiermee heeft ze een uitstekend spel gespeeld. Expeditie Robinson 2012 was voor de 14e keer op rij over het algemeen gezien verrassend maar ook bikkelhard.




Terug...