Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

De gevreesde metamorfose vanavond in Hollands Next Topmodel
Vanavond, maandag 12 september, is in het RTL 5 programma 'Holland's Next Topmodel' de beruchte, metamorfose te zien, waarbij het uiterlijk van de alle meiden door een deskundig team onder handen wordt genomen. Om een echte model look te krijgen, moeten sommigen van hen een flinke verandering ondergaan. Dit veroorzaakt veel verzet en heeft emotionele uitbarstingen tot gevolg. Een aantal meiden kan de dans ontspringen omdat zij volgens het deskundig team al de perfecte uitstraling hebben. Zij mogen kiezen voor een kleine verandering in hun uiterlijk of toch een rigoureuze metamorfose ondergaan.

Na deze roerige middag vangt topmodel Yfke Sturm de dames op in The Top Model Mansion. Daar is de metamorfose snel vergeten wanneer de eerste voorbereidingen worden getroffen voor de bijzondere fashionshoot. Want vastgebonden aan een molenwiek door het oerhollandse landschap waaien, heeft niet ieder model op haar cv staan.

Aan het einde van deze aflevering velt de jury haar oordeel en neemt zij afscheid van een van de dertien modellen. Dit gebeurt nadat topmodel Lonneke Engel de meiden praktische tips geeft en een rollenspel met hen speelt. Coach Fred van Leer doet er nog een schepje bovenop door hun kleding te onderwerpen aan een kritische inspectie. Daarnaast geeft hij een lesje absolute do's en don'ts die van pas moeten komen bij hun go see bij Touché Models.

'Holland's Next Top Model': RTL 5, wekelijks op maandag van 20.30 tot 21.30 uur
Terug...